Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci u akciji

Oprez, ledene sige prijete u središtu Zagreba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deseci ledenih siga koje su se 'nahvatale' na rubovima krovišta zaprijetile su građanima koji hodaju pločnicima iznad koji se one nalaze, pa je središtem Zagreba danas intervenirala i postrojba vatrogasaca na njihovom uklanjanju.

Neke ledene sige duljine i do jednog metra iz Preradovićeve te Masarykove ulice uklanjali su oko podneva i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba. 'Zvali su nas građani zbog straha od otpadanja ledenica s krovišta, ali i policija te komunalni redari. Na teren je izašlo jedno vozila s ljestvama i s tri vatrogasca koji su uklonili ledenice sa spornih mjesta', pojasnio je dežurni vatrogasni operativac.

Pročitajte i ovo Vepar trči Zagrebom Buđenje prirode VIDEO (Ne)običan prizor usred metropole: Kad divlje svinje šeću Zagrebom... Advent u Zagrebu - 9 Ponude do 26. svibnja Grad Zagreb objavio natječaj za Advent: Otkrili jednu novost i cijene naknada

Osim u središtu grada, problem s ledenim sigama pojavio se i na drugim lokacijama na kojima parkirana vozila priječe prilaz vatrogascima. U ovakvim slučajevima policija će reagirati kako bi se uklonila vozila, kako bi mi zatim mogli pristupiti u uklanjanju ledenica, istaknuo je dežurni vatrogasac. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene