Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U većem dijelu zemlje

Oprez: Kolnici mokri i skliski

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Istri, Dalmaciji, Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju. Izdvajamo dionice autocesta: A 1 između Šestanovaca i Ravče, na A 6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Vrata, A 7 Rupa-Rijeka, te na Krčkom mostu. Zbog oštećenog semafora u prometnoj nesreći na križanju Selske i Zagorske ulice u Zagrebu, treba voziti opreznije tijekom noći kada na križanju nema prometnih policajaca.

Pročitajte i ovo Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala...

Zbog izlijevanja vode na kolnik zatvorena je ŽC Žažina-Mala Gorica. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama bit će danas od 15 do 23 sata, te 3. siječnja od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D1). Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene