Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na istraživanje

Oporba poručila: Vlada mora otići!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da Vlada mora otići, poručuje najjača oporbena stranka.

Tako komentiraju ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV i Ipsos pulsa koje smo objavili jučer, a koje govori kako je 83 posto građana nezadovoljno smjerom kojim ide Hrvatska.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

Lijevi politički blok predvođen SDP-om smatra da dobro rade unatoč činjenici da im rejting pada. HDZ loš rezultat šturo komentira. 'Rejting se u demokracijama valorizira na izborima. U demokracijama, a hrvatska to jest, vlast se mijenja na izborima. Izbori su pred nama za nekoliko mjeseci', rekao je Andrija Hebrang iz HDZ-a.

>> Može li gore - pesimizam Hrvata na vrhuncu!

'Ono što mi se čini kod ljudi problem je što misle da bi i mi trebali izaći na cestu. Mi mislimo da ulica nije problem mi u SDP-u i ovdje u Saboru se trudimo pronaći rješenja da se problemi građana riješe', zaključila je Milanka Opačić iz SDP-a.

Lijeva koalicija predvođena SDP-om vidi svoju šansu u podatku kako 83 posto građana smatra da Hrvatska ide u krivom smjeru. 'Jedino je rješenje da Jadranka Kosor raspiše izbore', dodala je Opačić.

Jadranka Kosor izbjegla je moguća pitanja o rezultatima našeg istraživanja. Susrela se s koalicijskim partnerima iz HSS-a. 'Raspravljali o suradnji i oblicima suradnje' rekao je Petar Čobanković i negirao da su raspravljali o prosvjedima.

Iako i vlast i oporba uvjeravaju kako će izbore dobiti,  brojke iz ovog istraživanja pokazuju da građani trenutno ne misle dobro o njihovim potezima u izbornoj godini.

 





 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene