Obavijesti Video Pretražite Navigacija
3,1 prema Richteru

Dva nova potresa pogodila riječko područje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na riječkom području umjeren potres zabilježen je u srijedu u 8 sati i 47 minuta, što je od jutros drugi potres kod Rijeke.

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske izvijestili su da je epicentar bio 10-ak kilometara jugoistočno od Rijeke.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće"

Magnituda potresa iznosila je 3.1 prema Richteru, a u epicentralnom području osjetio se s intenzitetom IV stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice, izvijestio je dežurni seizmolog Igor Mandić.

Slab potres s epicentrom u Bakarskom zaljevu osjetio se u srijedu ujutro u Rijeci i okolici i u šest sati i pet minuta s epicentrom u Bakarskom zaljevu.

 Podsjetimo, na riječkom su području i u nedjelju zabilježena tri slabija potresa. Radilo se o potresima magnitude 2,2 prema Richteru, 2,5 i 1,8 prema Richteru. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene