Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gordan protiv Gordana

Uzavrela atmosfera u Saboru: Jandroković zatražio da Marasa iz sabornice iznese straža

Gordan Jandroković i Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr)
Gordan Jandroković i Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković i Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Sabor raspravlja o proračunu za iduću godinu, no osim uobičajenog prepucavanja između vladajućih i oporbe, svjedočili smo i izricanju zabrane govora u iduća dva dana. Zabranu govora dobio je SDP-ov Gordan Maras.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković zamolio je da straža udalji Gordana Marasa iz Sabornice, no nakon kraće prepirke Maras se vratio na svoje mjesto pa ga straža ipak nije iznosila, no zaradio je zabranu govora dva dana.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Predsjedništvo SDP-a Grbin: "Odluku će morati donijeti oni u DP-u. A Plenkoviću treba psihijatar, frajer si je osigurao zlatni padobran" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

"Kolega Maras, trenutačno govori ministar financija i izvolite sjednite na svoje mjesto. Neće vas nitko iznositi van jer ste preteški", rekao je Jandroković Marasu.

Došlo je do prepucavanja tijekom rasprave o proračunu.

Maras je potom Jandrokoviću rekao: "Jako ste smiješni, nećeš se bahatiti. Ne zaslužuješ niti sekunde biti u ovoj stolici'', kazao je Maras kada je Jandroković svoj mikrofon okrenuo prema njemu.

"Vrlo ste nepristojni i neodgojeni. Sada molim stražu da udalji kolegu Marasa iz sabornice". No onda se ipak predomislio.

Zabrana govora

Nećemo onda tražiti stanku s obzirom na to da je kolega Maras sam otišao", rekao je Jandroković i tako zaključio prepucavanje.

Marasu je ovo bila treća opomena, te je dobio i zabranu govora od dva dana.

Nakon cirkusa u Saboru Maras se oglasio na Facebooku. "Nakon što mi je Jandroković zabranio govoriti dva dana, smiruje me 'Glasnovićka'! 😉", napisao je Maras.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene