Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI TIK-TOK TREND

Među djecom zavladala bizarna "igra"! Jako je opasna, pitanje je dana kad će netko nastradati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenom mrežom TikTok proširio se novi trend koji je izuzetno opasan.

Detalje je na društvenim mrežama otkrila žena iz Koprivnice koja je upozorila na nevjerojatno bizarnu dječju igru koja može u svakom trenutku završiti kobno.

Pročitajte i ovo Vili Beroš Nakon Plenkovića VIDEO Vili Beroš poručuje s TikToka: "Zapratite ovaj profil, stisnite plusić" Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

Naime, ta žena u srijedu je svjedočila stravičnom prizoru koji se događao na pružnom prijelazu koji spaja Ulicu Sveta tri kralja i Planinarsku.

Kako je napisala djeca u dobi od 9 do 12 godina sjedili su ili ležali na pružnom prijelazu koji spaja te ulice, piše Podravski.hr. 

Bila je prestravljena

Izuzetno opasna igra sastoji se u tome da djeca čekaju dolazak jurećeg vlaka. Toga dana djevojčica je skoro poginula u naletu teretnjaka, čekala je da joj se približi i nije se htjela maknuti.

Djevojčica je bila prestravljena te je vrištala, dok su joj se drugi rugali.

Ubrzo su i drugi korisnici društvenih mreža komentirali da je riječ o novom bizarnom trendu koji se proširio među djecom na TikToku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene