Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrti mandat

On je jedini sigurni pobjednik na lokalnim izborima! Evo i zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neven Komadina, načelnik općine Dobrinj na otoku Krku svoj treći mandat privodi kraju s mnogo planova za idući, četvrti. O tome kako će proći na lokalnim izborima uopće ne dvoji - on je, naime, jedini kandidat.

Općina Dobrinj ima 20 naselja, 2100 stanovnika i samo jednog kandidata za načelnika! 'Politike nema, postoje konkretni projekti koje ste odradili ili niste odradili', kazao je Neven Komadina, načelnik općine Dobrinj.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Vojska nakon natezanja Pao je dogovor između Pantovčaka i Banskih dvora: Zna se tko će biti novi šef vojske

To što na biračkom mjestu neće imati izbora mještane općine Dobrinj ni najmanje ne zabrinjava. 'Da, jedan je, ali dobro da je on. Zaista je dobar za cijelu općinu', kazao je jedan od mještana.

Neki bi rekli, lako je uz takve birače, no i njih valja zaslužiti. Nezavisni kandidat Neven Komadina misli da je za to zaslužna njegova, za političara, neobična filozofija. Na lokalnoj razini, kaže, politike zapravo nema ili je barem ne bi smjelo biti. 'Lokalna politika svodi se na konkretnu realizaciju projekata i svih onih bitnih stvari, a sve na tragu poboljšanja uvjeta života stanovnika', kazao je Komadina.

>>
FOTO Birači, upoznajte nositelja izborne liste 'Konji'

A u dobrinjštini se, smatraju mještani, učinilo dosta. 'Sad su na ovu cestu napravili, kanalizaciju smo dobili i tako, ima još puno toga', kazao je mještanin. I doista, i projekata i planova je mnogo. Da bi se kao i do sada uspješno realizirali ipak treba više od samo jednog čovjeka.

'Ja kažem da svi koji žele raditi na dobrobit ovih ljudi, na konkretnim projektima su dobrodošli neovisno o političkoj stranci kojoj pripadaju . Ja nisam nikada prihvaćao tu podjelu na lijeve i desne na lokalnoj razini', kazao je Komadina.

Jedini kandidat za načelničku fotelju Dobrinja ne gubi vrijeme. Jer obnova vrtića, kanalizacija, lječilišni centar i još mnogo toga ne mogu čekati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene