Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u prometu

Olujni vjetar zatvorio dio autoceste A1 i Paški most, ograničenja i na Jadranskoj magistrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka – Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su autocesta A1 Zagreb – Split – Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za sva vozila je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina), DC54 Maslenica – Zaton Obrovački i Paški most.

Pročitajte i ovo Bura - 2 Mogući orkanski udari Budite na oprezu: Upaljen crveni meteoalarm za dvije regije! Gužve na cestama - 15 HAC poslao upute Pripazite! Očekuju se velike gužve u prometu, poznato gdje se očekuju poteškoće i zastoji

Samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala, između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Most doktora Franje Tuđmana zatvoren je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama, a na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga i brzoj cesti Solin – Klis dodatno je zabrana prometa i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka – Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Snijeg mjestimice i povremeno pada u Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

U središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Gorskom kotaru kolnici su vlažni ili mokri od kiše, a zbog niskih temperatura moguća je poledica. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Obvezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u Ličko-senjskoj županiji na cestama DC42 u mjestu Poljanak, DC218 GP Užljebić – Donji Lapac – Dobroselo, ŽC5169 Donji Lapac – Bijelo Polje.

Državna cesta DC218 Dobroselo – Mazin – Bruvno zbog snježne vijavice zatvorena je za sav promet, objavio je HAK.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene