Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava

Olujni vjetar i poledica otežavaju promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 5,50 sati za sav promet otvorena je dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a brzina vožnje ograničena je na 40 km/h zbog jakog vjetra, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

U Lici, Slavoniji, Gorskom kotaru, te mjestimice u Dalmaciji gdje pada snijeg, moguća je poledica. Posebice oprezno treba voziti dionicama autoceste A 1 Gospić-Maslenica, Skradin-Prgomet i Bisko-Ravča (brzina mjestimice ograničena na 40 ili 60 km/h), upozorava HAK i podsjeća vozače da na put ne kreću bez zimske opreme, te ako je moguće odgode putovanje.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Nevrijeme na moru U prekidu brojne linije Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate

 Državnom cestom D 25 Gospić-Karlobag i Jadranskom magistralom (D 8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene smiju prometovati samo osobna vozila. Dionicom između Bakra i Senja (D 8) zabrana je prometovanja za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i vozila s natkrivenim teretnim prostorom), a od Senja do Karlobaga (D 8) i na Paškom mostu zabrana je prometovanja samo za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle). Na graničnim prijelazima promet je rijedak. Trajekti plove redovito. (Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene