Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OKRUTNO UBOJSTVO PSA

Zvjerski čin nečovjeka u Senju: Zavezao psa za metalnu šipku i bacio ga u more - "To je djelo monstruma"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronioc je prije par dana u moru pokraj gradske rive u Senju pronašao i izronio tijelo psa.

Tijelo psa koje je ronioc prije par dana izronio iz mora pokraj senjske rive bilo je zavezano za metalnu šipku i bačeno u more. Ronioc je fotografirao tijelo psa i fotografije poslao prijateljima životinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija nije imao vozačku Kakav ulov! Dalmatinac mrtav pijan vozio autocestom, policija ga uhitila u Lici Minsko-eksplozivna sredstva eksplozivna sredstva Kakav ulov! Građani pronašli ručne bombe i tromblonske mine: Policija uputila važno upozorenje

Okrutno ubojstvo psa u Senju bio je povod pismu koje su poslali redakciji Novog lista.

Kako su naveli u pismu, ne znaju hoće li ta okrutnost biti kažnjena, no nadaju se da će netko istražiti monstruozni čin i pronači počinitelja.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti.

"Ne znamo hoće li se ovaj događaj istražiti i hoće li nekome biti stalo da pronađe monstruma koji je ovo učinio pa smo mislili podijeliti ove fotografije s vama u nadi da ćete ih objaviti negdje i možda pomoći da ovakvi slučajevi ne prođu nekažnjeno.

Slike je uslikao ronioc koji je prije dva dana u moru pokraj gradske rive pronašao i izronio tijelo psa koje je kako se vidi na slici bilo zavezano zajedno s metalnom šipkom i bačeno u more.

To je djelo psihopata i monstruma", navodi se u pismu prijatelja životinja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene