Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S prvim danom nove

Odzvonilo neplatišama: 'Registar neplaćenih kazni' počeo s radom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S prvim danima nove počeo je s radom 'Registar neplaćenih kazni', sve osobe koje se nađu u registru neće moći registrirati automobil ili primjerice produžiti vozačku dozvolu.

S radom je počeo 'Registar neplaćenih kazni'. One osobe koje se nađu u registru neće moći registrirati automobil ili primjerice produžiti vozačku dozvolu.

Pročitajte i ovo Nogometni trener iz Srbije proglašen je krivim zbog krađe mobitela bivše djevojke Stigla presuda Nogometni trener usred noći upao bivšoj curi u stan: Uhvatio ju je za vrat i vikao "kurvo!" Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati

Platite li kaznu odmah bit će manja, no NE PLATITE li ...

U registru će se naći svi oni čije su kazne postale pravomoćne 1. siječnja 2014. godine. Sve kazne koje su postale pravomoćne, prije ovog datuma, ne ulaze u registar.

'Onaj osuđenik koji nije u cijelosti ili djelomično platio novčanu kaznu ući će u registar neplaćenih novčanih kazni. Čim se uplata izvrši, bit će izbrisan iz registra', kazala je Sanja Nola, pomoćnica ministra pravosuđa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene