Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od nepoznate letjelice

FOTO: U polju pronašao misteriozne krugove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Marko Marinović i suprug Ingrid Antičević Marinović, najpoznatiji zbog skandala s njegovom nekadašnjom branjenicom Anom Magaš, tvrdi da je NLO ostavio trag na njegovom imanju u Smilčiću.

Marinović sada najviše vremena provodi na farmi na kojoj se bavi uzgojem životinja.  Na svojoj livadi našao je tajanstveni krug promjera 12 metara. Pojas je širok 60 centimetara, a na jednom dijelu se prekida. Zadarski odvjetnik kaže da je čovjek koji je prvi vidio krug odmah sve pokosio, te mu potom sve rekao.

Pročitajte i ovo Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se" Slika nije dostupna Klik djevojka u napadu: 'Cure ovdje ne valjaju, ja sam tu da im dignem prosjek'

>> Nitko ne zna što su ni kako nastaju

'Ipak, i sad se krug dobro vidi. Mislio sam da je kriv neki umjetnik, no tako pravilno to nije mogao. Jedan pilot mi je rekao da bi to moglo biti od helikoptere, no tada djetelina ne bi bila spaljena i pepeljaste boje samo u pojasu kruga', kazao je Marinović za Večernji list koji ne odbacuje mogućnost da se radi o 'ovozemaljcima' koji ne žele otkriti da imaju ovakve letjelice.

Suprug Ingrid Antičević Marinović je ispričao i da je lani iznad Smilčića vidio svjetlost u obliku stošca i penkale kako brzo i nepravilno leti. 'Ovo kod mene, uvjeren sam, nastalo je od letjelice, a o teorijama o o izvanzemaljcima mogu samo pretpostaviti. No, siguran sam da nismo sami i da izvanzemaljci s nama pokušavaju uspostaviti kontakt', zaključio je Marinović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene