Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćen u luku

Odsukan trajekt koji je udario u obalu, dvije osobe zadržane u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajekt 'Barbat', koji je jučer udario u obalu, odsukan je oko 10 sati.

Trajekt je odsukao drugi trajekt te ga je odvezao u trajektnu luku Mišnjak, iz koje je 'Barbat' i krenuo. Odsukavanje je kratko trajalo.

Pročitajte i ovo Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi Emil Tedeschi Doznao kaznu Tedeschijev sin zaustavio trajekt: "Ja sam u premijerovu osiguranju"

Kliničkom bolničkom centru Rijeka zadržane su na liječenju dvije osobe ozlijeđene jučer prilikom nalijetanja trajekta na obalu u Jablancu, jedna s teškim i jedna s lakšim tjelesnim ozljedama, doznaje se jutros u Odjelu za odnose s javnošću ličko-senjske Policijske uprave.

U Senjskom Domu zdravlja pružena je skrb osobama koje su bile u stanju šoka.

Podsjetimo, Županijski centar 112 Gospić u 17:52 je zaprimio dojavu da je trajekt koji prometuje na liniji Jablanac - Mišnjak, u mjestu Jablanac udario u plažu 'Banje'.

Prema prvim informacijama otkazale su mu komande za upravljanje te je počeo trubiti kako bi upozorio kupače. Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi objavilo je da je u trajektnoj nesreći lakše ozlijeđeno sedam osoba te da su sve ozlijeđene osobe zbrinute. Među njima je bilo i jedno dijete.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene