Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Evica Funarić u korizmi nije jela čokoladu, ali ju je kupovala. Skupljenu zalihu odnijela je u Dom za djecu u Slavonskom Brodu. Priču o skromnoj djevojci ispričao nam je njezin prijatelj jer su saznali da nisu svi slatkiši ranije dolazili do onih kojima su bili namijenjeni,


Evica Funarić iz Slavonskog Broda već četvrtu godinu zaredom u tamošnji Dom za djecu nosi - gomilu čokolade.

Vezani članci Iva Alilović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati'' Slika nije dostupna Njemački grad poplavila tona čokolade! Vatrogasci umiruju: Ne brinite se, nećemo ostati bez slatkog za Božić

I u 2014. se tijekom korizme odrekla svog omiljenog 'poroka', ali, iako čokoladu nije jela, kupovala ju je. U 40 dana skupilo se 300-tinjak većih i manjih pločica kojima je u petak razveselila najmlađe.

Evica je inače djelatnica jednog ugostiteljskog obrta u Slavonskom Brodu. Kada se među gostima pročulo za njezinu lijepu gestu i oni su počeli donositi poklone, pa Evica u Dom pored čokolade nosi i odjeću, obuću i druge stvari.

Korizma: Crkva predlaže odricanje od kupnje nedjeljom

Priču o skromnoj Evici ispričao nam je njezin prijatelj. Naime, saznali su da svi slatkiši ranije nisu dolazili do onih kojima su bili namijenjeni, pa uz podršku žele osigurati da dođu u ruke onih kojima su namijenjeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook