Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor Sanaderu

Kosor: Borba protiv korupcije ne može štetiti Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor je poručila kako borbi protiv korupcije ništa neće stati na put.

Sadržaj intervjua bivšeg premijera Ive Sanadera premijerka Jadranka Kosor nije željela komentirati, no na naš upit mogu li optužbe iz intervjua da mu se u hrvatskoj politički montira proces te da iza toga stoji i ona naštetiti na europskom putu, Kosor je odgovorila kako borba protiv korupcije i kriminala, bez obzira o kome se radi, ne može biti štetan za Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Devastirana Mimoza - 3 đakovačka Mimoza Nekad ponos grada danas je ruglo koje zjapi prazno i propada: "Bez obzira čije je to, narod je to stvarao, a vidi što huligani rade" Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari

>> Sanader: Izborna je godina, a u zatvoru ne mogu biti opasan

Ponovila je kako borbi protiv korupcije ništa neće stati na put i da je to prepoznato u svim europskim institucijama.

Na pitanje boji li se ona Ive Sanadera, kako je on to rekao u intervjuu Salzburger Nachrichtenu, kazala je kako postupke u Hrvatskoj ne želi i ne smije komentirati.

Premijerka Kosor sudjelovala je na obilježavanju 4. hrvatskog Dana mimoza, javno zdravstvene kampanje prevencije raka maternice, na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Okupljenim građanima u znak buđenja svijesti o važnosti prevencije prodavala je bukete mimoza.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene