Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlične vijesti za vozače

Gorivo od ponoći znatno jeftinije: Za spremnik ćemo sada izdvojiti i 18 kuna manje

Vrste goriva
Vrste goriva DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vrste goriva Vrste goriva Foto: DNEVNIK.hr Rukavice na benzinskoj postaji Rukavice na benzinskoj postaji Foto: DNEVNIK.hr +0 Čovjek ulijeva gorivo Galerija 1/3 >>
Od ponoći je gorivo znatno pojeftinilo, a cijena spremnika goriva je i do 18 kuna jeftinija. Pad cijene uzrokovao je koronavirus i strah od manje vrijednosti nafte zbog manje potrošnje.

Odlične vijesti za vozače! Od ponoći je pojeftinilo gorivo, a kako javlja portal cijenegoriva.info, cijene spremnika benzina pale su za 18 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CIJENE GORIVA Plenković objavio nove cijene benzina i dizela, a što je s onima koji voze na plin? Stigli neslužbeni podaci, vijesti nisu dobre Slika nije dostupna UOBIČAJENI UTORAK Još jedan udarac na novčanike građana: Gorivo opet poskupjelo, pogledajte nove cijene

Prosječni spremnik dizela jeftiniji je za 18,5 kuna, benzina za 18, a autoplina za 8 kuna. To znači da je litra dizela čak 37 lipa jeftinija nego do sada. Prema informacijama na stranicama Ministarstva gospodarstva, litra dizela sada će vas stajati 9,15 kuna.

Benzin je pojeftinio za 36 lipa, pa litra sada košta 9,68 kuna. Jedna litra autoplina prema novim cijenama doći će vas 4,56 kuna.

Novi pad cijena rezultat pada cijena barela sirove nafte koja se na londonskom tržištu u posljednjih tjedan dana smanjila za 13,7 posto.

Cijena nafte u svijetu drastično pada zbog straha da će širenje epidemije koronavirusa dovesti do manje potrošnje nafte, a globalni pad cijena od sutra bi se mogao odraziti i na vozače u Hrvatskoj.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene