Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća u nesreći

Od ovih stvari ne treba bježati na zloglasni petak 13. jer uz njih stižu popusti

Što sve donosi ovaj petak 13.
Što sve donosi ovaj petak 13. Thinkstock
Aktualno Galerija Što sve donosi ovaj petak 13. Što sve donosi ovaj petak 13. Foto: Thinkstock Set posteljine 1001 Night Dormeo 89,95kn Set posteljine 1001 Night Dormeo 89,95kn Foto: Studio moderna Nadmadrac Silver-Ion Contour, od 419,90 kn Nadmadrac Silver-Ion Contour, od 419,90 kn Foto: Studio moderna Sportski ruksak Seaberg 24/7, Top Shop 149,95 kn Sportski ruksak Seaberg 24/7, Top Shop 149,95 kn Foto: Studio moderna +1 Stone Legend XXL Wok, 199 kn Galerija 1/6 >>
U nekim zapadnjačkim zemljama mnoge zgrade nemaju 13. kat, nema kuća s rednim brojem 13, a smatra se nesretnim i ako 13 osoba objeduje za istim stolom – ovo su samo neka od narodnih vjerovanja koja su nastala zahvaljujući zloglasnim pričama o petku 13.

Ove su godine dva petka 13., a prvi nam se opasno približio.

1. Gledanje hororaca

Pročitajte i ovo PR DOBRO DOŠLI U DORMEO HOME Zagreb je dobio novi centar za sretne snove Slika nije dostupna SHOPPING GROZNICA Top Shop donosi najbolje popuste za Crni petak

Petak 13. savršen je dan za gledanje hororaca jer taj mistični dan nudi poseban ugođaj za one koji vole osjetiti nalet adrenalina. Iako će mnogi nakon toga imati problema sa spavanjem, udoban krevet i friško oprana posteljina ipak će pomoći da se osjećate udobnije i dobro naspavate unatoč gledanju strašnih scena. No ovaj petak 13. može vam biti sretan ako vam treba nadmadrac s efektom opuštajuće masaže i set elegantne posteljine jer Dormeo nudi sniženja na taj duo za spavaću sobu.

2. Izlet u nepoznato

Izgubljeni u šumi, nailazite na prepreke, ostali ste bez signala na mobitelu, sve su to pomisli koje se vrte po glavi onima koji na petak 13. ne žele ni izaći iz kuće. Putovanje na ozloglašeni dan može se pretvoriti u izlet za pamćenje ako na put odete spremni. Iznimno izdržljiv Seaberg sportski ruksak koji je otporan na mrlje i vodu, ima pregršt džepova i pretinaca u koje će stati sve što avanturama u nepoznatom može zatrebati.

3. Vratolomije u kuhinji

Ako inače niste najspretniji u kuhinji pa se stoga ni na petak 13. ne planirate baciti u kulinarske vratolomije u strahu od letećih noževa ili ''slučajnih'' požara, uz posuđe uz koje je jelo brzo gotovo preživjet ćete i tih nekoliko trenutaka za štednjakom. Ako nemate tavu za wok ili posuđe za višenamjensku pripremu hrane, pravo je vrijeme da barem za ovu priliku imate jednu u pričuvi, a Delimano ih prodaje po sniženim cijenama. Wok XXL Stone Legend više je od običnoga woka s kojim se, s vremena na vrijeme, možete odvažiti i pripremiti čak nekoliko jednostavnih azijskih recepata.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene