Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeftinija vožnja

Od idućeg tjedna na ulicama Zagreba 175 novih taksija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak će se početi izdavati rješenja za obavljanje taxi usluge u Zagrebu za narednih pet godina, najavio je na današnjem aktualnom satu zagrebačke Gradske skupštine pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za promet Mijo Bezer.

Na upit zastupnika Darka Vuletića (HSS) što se događa s natječajem za obavljanje auto-taxi prijevoza, rekao je da se na natječaj javilo 100 pravnih i fizičkih osoba sa 303 zahtjeva za dozvolom za obavljanje taxi usluga. Od njih sto, pet tvrtki nije imalo formalno pravne uvjete, a od onih s uvjetima tri tvrtke su u vlasništvu Koste Minovskog.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto Dostavljači Blagdanska okupljanja Počinje pojačani nadzor taksija i dostavnih vozila: Policija posebno provjerava ove stvari

>> 'S novim taksistima gradska služba će biti kvalitetnija i za koju kunu jeftinija'

Bezer je rekao kako će ukupno biti oko 175 novih taksi prijevoznika, od toga će tvrtka Cammeo u vlasništvu Minovskog imati 84, a obrtnici su dobili oko 90 dozvola. (Hina)










 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene