Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeremić o dolasku u Vukovar

'Očekujem da će Tadićev posjet biti doprinos normaliziranju odnosa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Jeremić osvrnuo se na posjet Borisa Tadića Vukovaru i Paulin Dvoru.

Jeremić je rekao kako čekuje da taj posjet bude nov doprinos normaliziranju odnosa i pomirbi u regiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…" Policija - 3 Istraga u Vukovaru Lažna dojava o eksplozivnoj napravi u srednjoj školi: Učenici evakuirani, nastave nema ni sutra

'Dobro je da svi što više učinimo na normaliziranju odnosa i pomirbi. U tom smislu susreti dvojice predsjednika (Hrvatske i Srbije) imat će dodatnu važnost i dati značajan doprinos općoj situaciji u regiji', rekao je Jeremić

Dodao je kako pomirbi doprinosi i izjava novoizabranog bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića kojom se on početkom tjedna u intervjuu beogradskoj televiziji B 92 ispričao zbog nedužnih žrtava koje su prouzročili pripadnici Armije BiH.

>> Vukovarci posebno odobravaju Tadićev dolazak

Predsjednik Vlade RS i prije razgovora s Jeremićem tijekom dana je kazao kako Tadićev odlazak u Vukovar ima važno simbolično značenje jer sve žrtve zaslužuju poštovanje.

'Bez obzira na kojoj strani su se dogodile, žrtvama treba odati počast, a zločince koji su počinili zločine treba zatvoriti', kazao je novinarima Dodik. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene