Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kolovoz će biti iznadprosječno topao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je srpanj bio hladniji od prosjeka, ako je suditi prema prognozama Europskog centra za srednjoročne prognoze, u kolovozu nas ponovno očekuju prave ljetne temperature - čak iznadprosječne za to doba godine.

Skokova, kupanja i uživanja na suncu neće nedostajati idućih dana. Oni koji odlaze na godišnji odmor, neće zažaliti. Dječji smijeh ponovno će preplaviti plaže, a oni stariji, moći će se odmarati. Jer u danima koji slijede očekuju nas iznadprosječne temperature.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrijeme za lipanj, srpanj i kolovoz DHMZ OBJAVIO DUGOROČNU PROGNOZU Doznajte kakvo će biti ljeto Slika nije dostupna Kakvo nas vrijeme čeka? AccuWeather zacrvenio Hrvatsku - ovo će biti jedno od najtoplijih ljeta na Balkanu

Prema prognozama Europskog centra za srednjoročne prognoze, kolovoz bi mogao biti topliji od prosjeka. 

Razmjerno je velika vjerojatnost da će prvi tjedan kolovoza, odnosno razdoblje od 3. do 10. kolovoza biti iznadprosječno topliji s puno sunčana vremena. 

Tek poneki pljusak i kratkotrajna kiša mogli bi nakratko ublažiti vrućinu.

Bili na kopnu ili na moru bitno je dobro se zaštititi. Šešir na glavu, dobra UV zaštita i naravno mnogo tekućine. Recept za vrućine iz godine u godinu uvijek je isti. Inače, posljedice mogu biti kobne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene