Po nagradu su otišli i Vatreni na euro, a očekivanja navijača od hrvatskog istoka do juga velika su.

Galerija


 Vatrene tijekom odlučujuće utakmice za ulazak u osminu finala na Europskom nogometnom prvenstvu podržava cijela Hrvatska.

Zagrepčani su optimistični i očekuju pobjedu Vatrenih. ''Vjerujemo da će naši dečki uspjeti. Podrška im treba s obzirom na to da nećemo biti tamo na tribinama s njima, ali smo ovdje svim srcem za njih'', kaže jedan navijač iz metropole.

A navijači pristižu i na splitski Zvončac. ''Ovdje može stati oko 300 gledatelja, ovisno o epidemiološkim mjerama, a inače i više'', javila je reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić.

''Danas će biti ili ne biti. Mi smo takvi. Kad nam treba i kad je zapeto, onda je i napeto. Tako će i večeras biti'', kaže Petar iz Splita.

Luka Modrić Hrvatska pobijedila Škotsku i kao druga u grupi izborila osminu finala Eura!

Hrvatski navijači na utakmici Hrvatska - Škotska na Hampden Parku Malobrojni Hrvati rano zauzeli svoja mjesta na tribinama: Naše zastave se zavijorile na Hampden Parku

U Pakoštanima je Sanja Jurišić razgovarala s Igorom Budanom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem. Uspoređivati prošla natjecanja s ovim, kaže Budan, teško je.

''Jako je bitan početak. Mislim da je naš početak bio dosta loš i siguran sam da to ulije dosta nesigurnosti'', rekao je i dodao da su sigurno svi očekivali više.

''Ono što ja mislim da je neupitno kod nas Hrvata i igrača je da kad je utakmica 'biti ili ne biti', da mi tu stvarno dolazimo do izražaja i vjerujem da će ta moja misao doći do njih'', kaže.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr