Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Debakl

'Marš protiv šator-grada': Na Trg došlo šest prosvjednika, marš prema šatoru upitan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 14 sati počeo je novi prosvjed protiv branitelja-prosvjednika u Savskoj 66, no odaziv je i više nego katastrofalan. Na glavnom zagrebačkom Trgu okupilo se tek - šest prosvjednika.

14.35 - S obzirom na tek šest okupljenih na prosvjedu Occupy Croatia, upitno je hoće li uopće biti i povorke do branitelja i njihovog šatora u Savskoj 66.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od 20. listopada Branitelji se pripremaju za odlazak iz Savske 66 Slika nije dostupna 190 dana u šatoru Nitko iz državnog vrha nije došao na okrugli stol branitelja prosvjednika

14.10 - Prije početka prosvjeda na Trgu bana Jelačića rasporedili su se i policajci, no čini se kako za njih neće biti posla.

Pokret Occupy Croatia najavio je ranije antiprosvjed s početkom u 14 sati protiv branitelja u Savskoj 66 pod nazivom "Za jednakost, pravednost i slobodu".

Kao i prije mjesec dana, planirali su se okupiti na Trgu bana Jelačića odakle i krenuti prema braniteljima koji prosvjeduju ispred ministarstva.

U najavi prosvjeda na Facebooku iz pokreta Occupy Croatia su najavljivali kako će 'marš biti usmjeren na samoproglašenu nadpolitičku instituciju šator-grad u Savskoj 66 kojemu je osnovna zadaća nametanja njima prihvatljivih ultranacionalističkih, i teoloških, društvenih vrijednosti i gušenja univerzalnih vrijednosti - jednakost, pravednost i sloboda!'

VIDEO 'Iza prosvjeda protiv hrvatskih domoljuba stoji Zoran Milanović'

Occupy Croatia prosvjedovao je i prije mjesec dana, međutim, bez previše uspjeha jer ih se okupilo jedva nekoliko desetaka. Branitelji su istovremeno, kada su prosvjednici s Trga krenuli prema njima, formirali povoruku koja je išla ispred zgrade u kojoj živi premijer Zoran Milanović.

Policija se pobrinula da se dvije skupine prosvjednika ne sretnu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene