Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U posljednjih nekoliko mjeseci u Belišću i okolici pojavio se novi trend koji slijede ponajviše nezaposleni građani, a to je potraga za poslom i boljim životom u Kanadi, piše Glas Slavonije.


U Kanadi postoji program prema kojem se nove useljenike smješta u privremena boravišta u kojima imaju osiguran smještaj i hranu, te im se pronalazi posao.

Vezani članci Igor Štagljar - 1 Igor Štagljar postao član kanadske akademije znanosti i umjetnosti: "Dokaz da radimo bitne stvari za čovječanstvo" Damien Sanderson i Myles Sanderson Pronađeno tijelo jednog od napadača u stravičnom pokolju, policija traga za drugim: "Nemojte mu prilaziti"

Kad se novim useljenicima pronađe posao, ne smiju ga odbiti, a prvo što moraju napraviti s novim primanjima jest podmiriti dugove smještaja i hrane koja im je u početku bila pružena, a naknadno mogu pronaći i novi, bolji posao, rekao je za Glas Slavonije jedan Belišćanin koji se za 15 dana seli upravo u Kanadu sa svojom obitelji.

>> Evo zašto se u Kanadi živi bolje nego u Hrvatskoj!

U Kanadi će naši iseljenici, navodno, imati bolji život, te će imati puno veće prilike za zaposlenje, jer tamo ne postoje prepreke za zaposlenje poput dobne granice, kao što je to slučaj u Hrvatskoj. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju