Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Formirani prije 27 godina

Obljetnica formiranja Oružanih snaga RH počela svečanim programom na Zrinjevcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu 27. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske u središtu Zagreba održat će se prigodni program koji počinje koncertom Orkestra Oružanih snaga na Zrinjevcu.

U subotu u 9.30 sati počinje obilježavanje 27. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Povodom toga u središtu Zagreba održat će se prigodni program koji počinje koncertom Orkestra Oružanih snaga na Zrinjevcu. Na Markovom trgu priprema se ceremonija Velike smjene straže u 10.30 sati, a na Trgu bana Josipa Jelačića u 11.30 sati prikaz ceremonijalnih radnji Počasno-zaštitne bojne.

Ceremoniju Velike smjene straže izvode pripadnici Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga, koja se od lani izvodi na Gornjem gradu, na prostoru između Banskih dvora i crkve Sv. Marka, u ljetnom periodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene