Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj preminulog predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema zamolila je sve zainteresirane strane da umjesto nadgrobnih vijenaca i cvijeća uplate dobrovoljni prilog.


Dobrovoljni prilog ići će korist KBC-a Zagreb, i to za Kliniku za pedijatriju, VIII. odjel – Zavod za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju s Referentim centrom za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH te državnim centrom za poremećaje zgrušavanja krvi u djece.

Vezani članci Danijel Subašić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Nogometaši ili manekeni? Čarli, Suba i Mandžo bacili obožavateljice u trans zajedničkom fotkom Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Sve bismo dali da su tu, bar na jedan tren: Sa sjetom se prisjećamo velikana koji su ostavili trag u beskraju

Podaci o žiro-računu primatelja dobrovoljnih priloga:

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR ZAGREB
žiro račun: 2360000-1101379818
poziv na broj: 3009

>> 'Dragi Borise, nikada neću zaboraviti tvoj optimizam, nedostajat ćeš. Tvoj Zoran'

Iz Ureda predsjednika stigla je vijest o odlikovanju. Za osobit i izniman doprinos izgradnji Republike Hrvatske te za doprinos njezinu međunarodnom ugledu i položaju, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posmrtno je odlikovao predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook