Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posmrtno odlikovan od predsjednika

Obitelj Šprema umjesto cvijeća moli priloge za liječenje karcinoma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj preminulog predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema zamolila je sve zainteresirane strane da umjesto nadgrobnih vijenaca i cvijeća uplate dobrovoljni prilog.

Dobrovoljni prilog ići će korist KBC-a Zagreb, i to za Kliniku za pedijatriju, VIII. odjel – Zavod za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju s Referentim centrom za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH te državnim centrom za poremećaje zgrušavanja krvi u djece.

Pročitajte i ovo Odlikovanje za Vladimira Putina ORDEN RS-A VIDEO Milorad Dodik odlikovao Vladimira Putina: "Za patriotsku brigu i ljubav prema Republici Srpskoj" Slika nije dostupna SVIJEST O STANJU STVARI ''Hrvatska je država sa sve manje ljudi, to je nedostatak, ali nije tragedija'', poručio Milanović i objasnio i zašto

Podaci o žiro-računu primatelja dobrovoljnih priloga:

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR ZAGREB
žiro račun: 2360000-1101379818
poziv na broj: 3009

>> 'Dragi Borise, nikada neću zaboraviti tvoj optimizam, nedostajat ćeš. Tvoj Zoran'

Iz Ureda predsjednika stigla je vijest o odlikovanju. Za osobit i izniman doprinos izgradnji Republike Hrvatske te za doprinos njezinu međunarodnom ugledu i položaju, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posmrtno je odlikovao predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene