Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U svega par sekundi

Šetnja ove obitelji lako se mogla pretvoriti u dramu: Na rivi ih iznenadio i "poklopio" val

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šetnja tročlane obitelji centrom Hvara u subotu se u par sekundi pretvorila u dramu kad je more počelo nadirati na rivu.

Obitelj koja je u subotu šetala centrom Hvara dok se spremalo nevrijeme šetnja se ubrzo pretvorila u dramu kad je more počelo nadirati na rivu. Veliki val uplašio je dijete koje je počelo vrištati, a idući val je bio toliki da je "preklopio" tročlanu obitelj koja se nakon toga uspjela skloniti dalje od mora. Video je objavio portal Dalmacija News.

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog ocjena "Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti": Majka osuđena jer je sinu slala uznemirujuće poruke Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

Inače, prema prognozi DHMZ-a danas na Jadranu prevladava promjenljivo oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u drugom dijelu dana lokalno uz obilne oborine.

Poslijepodne i navečer kiša i pljuskovi očekuju se i u središnjoj Hrvatskoj.

Slab do umjeren istočni i jugoistočni vjetar, prema kraju dana će okrenuti na sjeveroistočni i jačati. Na Jadranu umjereno do vrlo jako jugo, popodne i olujno, a na sjevernom dijelu okretat će na vrlo jaku buru i sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 16 do 20 Celzijevih stupnjeva, a u gorju malo niža.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene