Val poklopio obitelj na Hvaru
Val poklopio obitelj na Hvaru Foto: Screenshot/DalmacijaNews

Šetnja tročlane obitelji centrom Hvara u subotu se u par sekundi pretvorila u dramu kad je more počelo nadirati na rivu.


Obitelj koja je u subotu šetala centrom Hvara dok se spremalo nevrijeme šetnja se ubrzo pretvorila u dramu kad je more počelo nadirati na rivu. Veliki val uplašio je dijete koje je počelo vrištati, a idući val je bio toliki da je "preklopio" tročlanu obitelj koja se nakon toga uspjela skloniti dalje od mora. Video je objavio portal Dalmacija News.

Vezani članci Procesija Za križen Procesija "Za križen" ipak će se i ove godine održati na Hvaru, doznajemo zašto je došlo do zabune Čegrtuša ''Osjećali smo se kao taoci u vlastitom domu'': Na pragu ih dočekala čegrtuša i zapriječila im prolaz

Inače, prema prognozi DHMZ-a danas na Jadranu prevladava promjenljivo oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u drugom dijelu dana lokalno uz obilne oborine.

Poslijepodne i navečer kiša i pljuskovi očekuju se i u središnjoj Hrvatskoj.

Slab do umjeren istočni i jugoistočni vjetar, prema kraju dana će okrenuti na sjeveroistočni i jačati. Na Jadranu umjereno do vrlo jako jugo, popodne i olujno, a na sjevernom dijelu okretat će na vrlo jaku buru i sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 16 do 20 Celzijevih stupnjeva, a u gorju malo niža.