Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komemoracija za Predraga Vušovića

Oproštaj s velikanom: 'Zbogom, Pređo!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji pozdrav uputili su obitelj, prijatelji i kolege nedavno preminulom glumcu Predragu Vušoviću.

Komemoracija se održala u glumčevu matičnom kazalištu Gavella. Svi su se prisjetili njegovih iznimnih glumačkih ostvarenja te načina na koji je ovaj glumac živio, brzo i punim plućima. Iako je na komemoraciji rijetko tko mogao suspregnuti suze, Vušovićev odlazak ipak je ispraćen gromoglasnim pljeskom i ovacijama. Kao što je to bilo na svakom kraju predstave u kojoj je glumio.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve dječjeg ratnog logora u Sisku u vrijeme NDH Tužna obljetnica Održana komemoracija za žrtve dječjeg logora u Sisku: "Mnoga su djeca stradala, no velik je broj usvojen i spašen" Slika nije dostupna Krešimir Dolenčić o Dubrovniku 'Na svijetu nema grada s toliko trećerazrednih restorana'

>> Održana komemoracija za glumca Predraga Vušovića

'Ja želim slaviti njegov život koji je bio strastven, pun, on ga je udisao, punim plućima svih svojih 50 godina', rekla je pred okupljenim mnoštvom Vušovićeva sestra Jasna.

'Htjela bih mu se duboko pokloniti, jer je... jer je Pređo bio glumac od kojega se moralo učiti', rekla je Anja Šovagović Despot. 'Proslavio si ti naše živote, pa neka mi sad slavimo tvoj život. I sad da te pitam, kad ćemo se vidjeti, znam da bi mi rekao: s neđelje', dodao je redatelj Krešimir Dolenčić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene