Nakon što je u magazinu Provjereno prikazana priča o obitelji Brajković iz okolice Karlovca koja živi u teškim uvjetima, Hrvatska je još jednom dokazala da ima veliko srce.


U kuću obitelji Brajković stalno pristižu paketi s hranom, odjećom i drugim potrepštinama. Želja, koju prije nekoliko dana nije mogla ni izreći, Vlatki se ostvarila danas, baš na njezin rođendan.

Vezani članci Ilustracija Počinje isplata nacionalne mirovine: Novac će sjesti na račune nekoliko tisuća umirovljenika Slika nije dostupna 'Umjesto meni, dajte poklon mojoj mami. Ona nikad i ništa ne dobije'

"Imam konačno svoj mobitel", kaže presretna Vlatka. "Zahvaljujem stričeku što mi je kupio i doneso mobitel", poručuje Vlatka.

Gospođi Biserki sve se čini kao san. Preseljenje u novi, toliko željeni dom, sve je bliže. "290 tisuća kuna je već skupljeno. Negdje u proljeće, ljeto, kad curice završe školu, još bi to najbolje bilo, kad završe školu onda preseljenje u novu kuću ako Bog dragi da", kaže mama Biserka.

I blagdanski stol konačno će biti pun. "Hvala svim ljudima, dobrim ljudima koji su nam pomogli i ovo će biti Božić za pamćenje. Puno drugačiji od drugih", kaže 14-godišnja Ivana Brajković.

"Nikad nam se nije sreća osmjehnula što ove godine. Ovo će biti Božić za pamćenje", kaže na kraju mama Biserka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju