Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O dekriminalizaciji

Obersnel: Apsolutno DA lakim drogama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel progovorio je o dekriminalizaciji lakih droga.

'Lakim drogama apsolutno da! Treba dati do znanja da dekriminalizacija ne znači da će se lake droge naći na policama dućana, ali oni koji ju posjeduju neće biti progonjeni ni zatvarani', rekao je Vojko Obersnel tijekom razgovora za Totalni FM-a na Primorskom radiju.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto"

Riječki gradonačelnik, osim legalizacije lakih droga, komentirao je i druge aktualne teme. Dotakao se i cijena javnog prijevoza i parkinga te poručio da, dok god postoji autobus, ali i noge, parking neće biti socijalna kategorija.

>> Konzumacija droga prekršaj: Mnogi uznemireni...

Priznao je između ostalog i na čemu zavidi svojim kolegama Bandiću i Kerumu. 'Kao najnapučeniji hrvatski grad voljeli bi imati malo više teritorija' rekao je i podsjetio da se Riječani stišću' na površini od samo 44 km², no to im očito i ne smeta previše.

Riječki gradonačelnik, inače omiljen među svojim sugrađanima, požalio se kako žudi i za manjim trbuhom i bokovima. Nadovezao se i da obožava čokoladu. Gradonačelnik je svoj radni dan u Rijeci nastavio dijeleći sugrađankama ruže povodom njihovog dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene