Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gase dva kanadera

Novo žarište: Gori kod Rijeke, vatra u blizini kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi požari buknuli su kod Rijeke. Gase ih dva kanadera.

U mjestu Draga na sjeveroistoku Rijeke izbio je požar izazvan iskrenjem na obližnjoj željezničkoj pruzi, doznaje se od Centra 112 u Rijeci, a gori i borova šuma na brdu Pulac iznad Rijeke.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Policija utvrđuju se uzroci požara Na požarištu kuće u Rijeci pronađeno tijelo muškarca

Požar je u mjestu Draga zahvatio travu, nisko raslinje i šikaru. U gašenju sudjeluju vatrogasci riječke Javne vatrogasne postrojbe i jedan kanader. Po informacijama Centra 112 pozvan je još jedan kanader te bi trebao uskoro stići na požarište.

>> Buknuo požar kod Šibenika, zaprijetio i tvornici TLM

Gori i iznad Rijeke i to borova šuma na brdu Pulac, Veli vrh, a u gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage kojima će pomoći i dva kanadera.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje izvijestili su da je u Zadarskoj županiji ponovno buknuo požar kod mjesta Smoković, a gori trava i nisko rastlinje koju gase lokalne vatrogasne snage i jedan kanader.

Još gori i na otvorenom prostoru na području Otrića-Pribudića, kod Bijelog vrha, a taj požar gase lokalne vatrogasne snage te DIP Split i DIP Zadar. Dio požara, koji se dijelom proširio na područje Šibensko-kninske županije, na Plavno, lokaliziran je u 16,10 sati. U njegovu gašenju i sanaciji sudjeluju lokalne vatrogasne snage te DIP Šibenik. Tijekom dana su požar gasile i zračne snage.

Kako doznajemo buknuo je i požar kod mjesta Smokovići kod Zadra. Gori suha trava zbog čega se vatra brzo širi. Vatra je u jednom trenu zaprijetila dvorištu napuštene kuće, no to je brzom reakcijom stavljeno pod kontrolu.

Imate li i Vi fotografiju požara diljem Hrvatske, pošaljite nam je na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene