Nova objava na YouTube kanalu Ivice Todorića (Foto: screensht/YouTube)
Nova objava na YouTube kanalu Ivice Todorića (Foto: screensht/YouTube) Foto: screensht/YouTube

Vloger Ivica Todorić oglasio se u subotu na svom YouTube kanalu.


Ivica Todorić ima novu objavu na svom YouTube kanalu. Nakon prvog videa, donosno intervjua od 40 minuta, ovaj put bivši vlasnik Agrokora bio je kraći pa je ono što ima reći sažeo u - 19 minuta. Naslov videa je isti - Kako je otet Agrokor - vlog 2.

Vezani članci Ivica Todorić (Foto: Vantagenews.com/PIXSELL) Todorić objavio još jedan tekst, znakovitog naslova Ivica Todorić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Nove objave na blogu: Ivica Todorić o "tajnom društvu koje upravlja Hrvatskom"

Todorić je i ovaj put odgovarao na pitanja, a prvo je bilo kakav je utjecaj politke u nacionalizaciji Agrokora. Rekao je kako je sada neosporno da je politika odigrala glavnu ulogu u cijelom slučaju.

"Prvi susret moj s politikom je bio praktički kad me jedna od velikih svjetskih banaka zvala i počela priču da imaju komunikaciju s predsjednikom Sabora, da on perfektno o meni govori i ako treba što pomoći itd. To je bilo nekoliko puta uzastopno i nisam mogao biti toliko bezobrazan i bahat da ne odgovorim na pozive predsjednika Sabora, a jednako tako sam bio svjestan da nisam poznavao ni njega ni premijera, onda sam mislio da je red da se javim i premijeru i nađem se s obojicom i da odgovorim na pozive koje sam dobio", počeo je Todorić svoje izlaganje u kojem je objasnio da je zatim uslijedio poziv uredu premijera i dogovaranje sastanka.

Kada se tajni sastanak dogodio na njemu su, kaže, bili predsjednik Sabora, premijer, ministar financija, potpredsjednica Vlade i on i njegov suradnik Ivan Crnjac.

"To je bio jedan čudan sastanak, ali je jedini iskren bio predsjednik Sabora koji je rekao Todoriću napravio si puno dobroga, lijevo desno, ali to je sad tako i moraš otići. Bio je energičan i iskren. Ja se doduše nisam s njim složio, to sam mu rekao, ali bio je iskren", kaže Todorić.

Što je još ispričao pogledajte u videu: