Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 2. rujna

Novi udar na džep građana: Šire se parkirne zone i naplata parkiranja u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se šire parkirne zone. Grad Zagreb će od 2. rujna parkirne zone proširiti i time uvesti naplatu parkiranja i u neke dijelove grada u kojima se parkiranje do sada nije naplaćivalo.

U Zagrebu se šire parkirne zone. Odluka je to objavljena u Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža na web stranicama Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Matea Ćorić Brunović i Domagoj Zeba - 2 I posjetiteljima jeftinje Kreće besplatna žičara za Zagrepčane: "Uskoro ćemo objaviti nove niže cijene i za posjetitelje" Nove cijene parkinga - 4 NEKI GORE, NEKI DOLJE Ekipa Dnevnika Nove TV provjerila je kakvo je stanje s naplatom parkiranja u većim hrvatskim gradovima, poznato i tko je najviše povećao cijene

Naplata u novim parkirnim zonama kreže 2. rujna, a cijena parkiranja ostaje ista. Sat vremena parkiranja u I. zoni ostaje 12 kuna, u II. zoni pet, a u III. zoni je sat vremena parkiranja dvije kune.

Prema izmjenjenom Pravilniku, Medvedgradska i Mlinarska ulica postaju prva zona parkiranja. Medveščak, Središće i Savica ulaze u drugu parkirnu zonu.

U trećoj zoni naplaćivat će se parkiralište na parkiralištu uz autobusni terminal na Vrapčanskoj aleji, parkiralištu oko Doma zdravlja na adresi Vrabečak 4, parkiralištu uz Tržnicu Vrapče, području omeđenom Zagrebačkom avenijom na sjeveru, Selskom cestom na istoku, nasipom na jugu i potokom Črnomerec na zapadu, području omeđenom Ulicom Damira Tomljanovića - Gavrana na sjeveru, Alejom Većeslava Holjevca na zapadu, Avenijom Dubrovnik na jugu i Ulicom Savezne Republike Njemačke na istoku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene