Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U mjestu Ston na poluotoku Pelješcu u ponedjeljak ujutro planuo je požar, potvrdio je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Dubrovačko primorje Ivo Franušić.


"Imamo novi požar poviše škole u Stonu. Riječ je o novom požaru, dakle nije povezan s onima koji su gorjeli od ponedjeljka do subote na Pelješcu", rekao je Franušić te dodao kako je požar 'uhvaćen, ali ne i lokaliziran.'

Vezani članci U požaru vlaka kod Našica nitko nije ozlijeđen Gorio vlak nedaleko od Našica: "Kad smo prošli kolodvor, odjednom je planulo. Otkad smo krenuli čuli su se čudni zvukovi" Kanaderi gase požar na Pelješcu - 3 Požar na Pelješcu pod kontrolom: "Ako vrijeme bude dobro, ugasit ćemo ga do kraja dana"

Istaknuo je kako kanaderi i jutros zalijevaju rubove požara koji su u nepunih šest dana opustošili više od 3500 hektara površine.

Pelješac: Proglašena elementarna nepogoda

Inače, u gašenju vatrene stihije na Pelješcu od ponedjeljka navečer do konca vikenda sudjelovale su vatrogasne snage iz cijele Hrvatske.

I u mjestu Brna na Korčuli ponovno se aktivirao požar, doznajemo od vatrogasnog zapovjednika dubrovačko-neretvanske županije, Stjepana Simovića. Dodao je kako požar nije velik te da će ga vatrogasci ubrzo staviti pod nadzor. (I.D/B.V./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook