Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez u vožnji

Novi odron na čvoru Oštrovica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na brojnim dionicama cesta i autocesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika i cestovnih objekata, košnji trave i sličnom, te Hrvatski autoklub upozorava vozače da na tim mjestima voze opreznije.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

>> Odron na autocesti Rijeka - Zagreb

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Na autocesti A1 promet teče jednim trakom od 212. do 216. km u oba smjera, te od 103. do 95. km u smjeru Zagreba.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona na važnijim državnim cestama danas i sutra, 21. i 22. lipnja, od 15 do 23 sata, te u ponedjeljak, 25. lipnja, od 14 do 23 sata. Ljetne su zabrane, subotom od 4 do 14 i nedjeljom od 12 do 23 sata. Zabrana nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene