Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luksuz u Novom Vinodolskom

VIDEO Pogledajte kako izgleda raskošna vila koju dovode u vezu s Bandićem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi detalji u istrazi oko zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Istražitelji su pretražili luksuznu vilu u Novom Vinodolskom. Vila je u vlasništvu tvrtke Bandićeva kuma. Istodobno, nekolicina građana danas je Bandiću došla dati potporu ispred zatvora.

Pročitajte i ovo Zapljena kod Dugog Sela Predan pritvorskom nadzorniku FOTO Velika zapljena kod Dugog Sela: 58-godišnjak u kući skrivao oružje, streljivo, 362 grama kokaina... Aleksandar Vučić Uplašio se zbog jedne stvari Vučić neviđeno nahvalio Milana Bandića te otkrio dosad nepoznate detalje njihova susreta: "On je bio Einstein"

Četiri sata su policijski istražitelji pretresali luksuznu vilu u Novom Vinodolskom. Vila je navodno u zemljišnim knjigama upisana na tvrtku Bandićeva kuma, Milana Penave. Ulica je danas prazna, susjedi ne žele pred naše kamere. Doznajemo kako istražitelji sumnjaju da je vlasnik vile - zagrebački gradonačelnik.

'Nismo do sada imali situaciju da nekretnina glasi na neku treću osobu, koja spada van kruga članova obitelji', rekla je Dalija Orešković iz Povjerenstva za sukob interesa. Čija je vila Povjerenstvo za sukob interesa neće ni utvrđivati.

FOTO Okupili se ispred Remetinca u znak podrške Milanu Bandiću

'To se sigurno neće dokazivati u postupku pred Povjerenstvom nego pred sudovima, bilo u okviru kaznenog ili nekog drugog postupka0', objašnjava Orešković. Komentare na proširenje istrage tražili smo od gradonačelnikova odvjetnika Krešimira Krsnika, no on ni danas nije dostupan medijima.

Dok istraga traje i svakodnevno se proširuje popis moguće Bandićeve imovine, nekoliko desetaka građana izrazilo mu je podršku. Okupili su se pred zgradom uprave i krenuli prema zatvoru u Remetincu.

'Došla sam dati podršku našem gradonačelniku, kojeg su zatvorili u ime politike', rekla je prosvjednica Elizabeta. 'Nije kriv da je kriv ne bi došao ovdje, kriva je Vlast koja ga je stavila unutra', kaže prosvjednik Anto. Veće prosvjede okupljeni najavljuju, kažu, kad počne suđenje. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene