Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulaganje u tehnologiju

'Zvijer' koju u Hrvatskoj ima samo Nova TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kola su u mogućnosti odraditi prijenos u HD rezoluciji s 20 kamera te istovremeno snimati više od dvadeset različitih video signala.

Sustavnim ulaganjem u tehnologiju, Nova TV potvrđuje da slijedi svjetske trendove te čvrsto drži poziciju lidera na domaćem tržištu.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Marija Miholjek i Saša Kopljar NOVI IZAZOVI VIDEO/FOTO Dnevnik Nove TV posljednji put u starom izdanju: Od danas novi studio i novi termin od 19 sati!

Uz najsuvremeniju televizijsku opremu koja obogaćuje iskustvo gledanja, Nova TV može se pohvaliti i novim, najvećim reportažnim kolima u regiji koja sa svojom dužinom od 14 metara i dvije bočne ekstenzije čine ukupnu iskoristivu površinu od cca 52 metra četvornih, u kojoj su predviđena 24 radna mjesta.

Kola su u mogućnosti odraditi prijenos u HD rezoluciji s 20 kamera te istovremeno snimati više od dvadeset različitih video signala te reproducirati njih desetak, a prvu produkciju Nova TV s novim kolima odradila je 2. srpnja kada je producirala koncertni spektakl 2 Cellosa na zagrebačkom Tomislavcu.

U kola je ugrađeno potpuno novo audio miješalo proizvođača SSL, model System T, koji svijet obrade audio zapisa vodi u jednom potpuno novom pravcu i majstoru tona pruža do sada nepojmljive mogućnosti.

Usput ovo je prvo isporučeno audio miješalo ovog modela u svijetu, a nakon Nove TV isporuku dva identična miješala očekuje i YouTube za svoje studije koji su u izgradnji.

Osim inovativnog tonskog dijela u kola je ugrađena u velika količina opreme ostalih svjetskih proizvođača kao što su Belden, Snell&Wilcox, Riedel, Dolby, HP, Grass Valley i ostali, a za njihovo povezivanje u jednu funkcionalnu produkcijsku cjelinu utrošeno je više od 15km kabla.

Najsofisticiranija tehnologija koristi se u svakodnevnoj produkciji sadržaja, što Novoj TV omogućava fleksibilnost i brzu reakciju na bilo koji događaj.

Upravo je zato Nova TV lider na tržištu koja, sustavnim ulaganjem u svoju tehnologiju, gledateljima program donosi pomoću najmodernije tehnologije koja osigurava dodatan doživljaj i najkvalitetnije emitiranje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene