Silvestarski Dnevnik Nove TV gledalo je gotovo 750 tisuća gledatelja, a posljednje sekunde 2013. godine najviše gledatelja odbrojavalo je s Novom TV.


Novu godinu najviše gledatelja dočekalo uz - Novu TV - odabrao ju je svaki treći gledatelj koji je Novu godinu dočekao uz male ekrane, pa je u udarnom terminu ostvarila 32,7% udjela u gledanosti.

Vezani članci Lu Jakelić - 4 Seve napokon komentirala video o kojem svi pričaju, a njezina je reakcija zbilja neprocjenjiva, svi je lajkaju! Lu Jakelić - 6 Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''

Posljednji Dnevnik Nove TV u 2013. godini imao je 40,9% udjela u gledanosti, a gledalo ga je više od 740 tisuća gledatelja.

Zoru dubrovačku gledalo je više od 530 tisuća gledatelja, a veselom društvu emisije I godina Nova 2014. pridružilo se više od 600 tisuća gledatelja! Vrhunac večeri, posljednje sekunde 2013. godine tako je uz Halida Bešlića, Jelenu Rozgu, Sementu Rajhard i mnoge druge zvijezde odbrojavalo više od 42,9% posto gledatelja koji su slavili uz male ekrane – njih gotovo 700 tisuća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook