Ovaj se vikend u Rovinju održavaju četvrti dani komunikacija - stiglo je rekordnih 1600 posjetitelja iz Hrvatske i regije.


 Program koji predstavlja 30-ak istaknutih domaćih i svjetskih predavača, miks je najboljih svjetskih trendova te diskusija o izvoznom potencijalu hrvatske kreativne industrije. Dio festivala čini i Nova TV grupa koja je prepoznala rast digitalnih sadržaja - i iako je njihov rast posljednjih godina vidljiv - televizija je još uvijek najjači medij.

Vezani članci Policija alkotestira vozače, arhiva (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Imamo šampiona! Čak 10 puta pokušao puhati alkotest. Bio je toliko pijan da je uređaj kapitulirao Slika nije dostupna Dani komunikacija otvaraju se sutra u Rovinju

'U 2015 godini gledanje televizije u Hrvatskoj je poraslo za dodatnih sedam minuta. Sa četiri sata i 26 minuta prosječnog dnevnog gledanja televizije mi se nalazimo u samom europskom vrhu. Televizija mjesečno prikupi 3,9 milijuna gledatelja što je za čak 60% više od ukupne internet populacije u Hrvatskoj', rekao je Vedran Vereš, voditelj odjela istraživanja Nove TV.

'U Hrvatskoj 2,2 milijuna gledatelja svaki dan se okuplja pred kanalima Nova TV grupe što je više od pola Hrvatske samim time mislim da možemo zaključiti da je televizija najučinkovitiji medij u Hrvatskoj', poručila je Ivana Galić, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove T.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr