Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV i Vatreni priredili iznenađenje

Najslađoj navijačici Vatrenih ispunjena želja: Prije godinu dana pozvala je Modrića na piknik, a sada ga je upoznala

Luka Modrić iznenadio šestogodišnju Selenu (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Luka Modrić iznenadio šestogodišnju Selenu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Luka Modrić iznenadio šestogodišnju Selenu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Luka Modrić iznenadio šestogodišnju Selenu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Luka Modrić iznenadio šestogodišnju Selenu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Prije godinu dana Dnevnik Nove TV snimao je djevojčicu Selenu iz Dalja pokraj Osijeka. Selena je šestogodišnji hrabri borac. Boluje od akutne limfoblastične leukemije, a već godinu dana njezina bolest je u remisiji. Osim što je hrabra, strastvena je navijačica Hrvatske reprezentacije i veliki je fan Luke Modrića. Djevojčica broji dane kada će ju posjetiti slavni nogometaš, a sada joj je Nova TV priredila iznenađenje koje će pamtiti.

Prošle je godine nakon svjetskog prvenstva napisala pismo Luki te ga je pozvala na piknik, a naš veliki igrač tada joj je odgovorio pismom i darovima. ''Ja sam se jako radovala kad mi je napisao pismo. Ja bih da dođe Modrić'', kaže malena Selena.

Njezina mama kaže djevojčica svaki dan čeka svog heroja da dođe. ''Svako jutro se sprema. Čeka ga na ulici, ispituje je li zvao. Čula je da je na godišnjem i broji dane. Neki dan smo čuli da je sedam i sad broji dane i kaže: 'Puno je još tih šest dana godišnjeg''', ispričala je mama Monika Brunjaji.

Otkrila je i zašto Luku toliko voli. ''Zato što lijepo igra. Zato što je lijep i volim ga'', kaže djevojčica.

Iako je prošlo godinu dana otkako je malena Selena dobila Lukin poklon, i dan danas bez njega ne ide na spavanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna modrić govorio o Baleu Dalić kritizirao spornu odluku Uefe: "Hrvatska je druga na svijetu, treba tražiti respekt"

Malena Selena više ne mora odborojavati dane niti se svako jutro spremati i na ulici dočekivati Luku. Nova TV priredila joj je iznenađenje.

Selenini snovi postali su stvarnost. Selena više neće navijati ispred televizora jer će sutra, zajedno sa sekom, bratom i mamom, skakati po tribinama i navijati za svog omiljenog igrača – Luku Modrća i Hrvatsku, a karte za utakmicu dao joj je upravo on.

Djevojčica je napokon upoznala svog idola i uputila Luki nekoliko riječi podrške uoči sutrašnje utakmice i naredila – da bude najbolji.

Kako je proteklo njihovo upoznavanje i druženje pogledajte u videu u galeriji.

Aktualno Drama u Maksimiru: Veliki obračun iza kulisa, konačna bitka za Dinamove milijune Zdravko i Zoran Mamić (Photo: Marko Prpic/PIXSELL) Zdravko i Zoran Mamić (Photo: Marko Prpic/PIXSELL) Zoran Mamić, Tomo Butina i Damir Krznar (Foto: GOL.hr) Zoran Mamić, Tomo Butina i Damir Krznar (Foto: GOL.hr) Foto: GOL.hr +0 Zdravko i Zoran Mamić u Maksimiru (Photo: Marko Lukunic/PIXSELL) Nogomet Drama u Maksimiru: Veliki obračun iza kulisa, konačna bitka za Dinamove milijune 1/3 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene