Zagreb, koji je lani na portalu European best destinations proglašen najboljom europskom božićnom destinacijom, za advent dobiva još jedan novitet. U ponudu za advent uključila se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija


Kako Dnevnik Nove TV ekskluzivno doznaje, građanima će se otvoriti vrata Vile Prekrižje koja je sastavni dio kompleksa njezina ureda. U prizemlju vile građani će moći razgledati salon za sastanke, u podrumu vinoteku, a na katu apartmane.

Vezani članci Zagreb: Sastanak Kolinde Grabar-Kitarović i kineskog premijera Kategorije (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Završio posjet kineskog premijera Pantovčaku: Predsjednica u hrvatsku pozvala i kineskog predsjednika Xi Jinpinga Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Nakon Vlade i Predsjednica odbacila optužbe: ''Nikada ne bih tražila da se neka tema povuče iz slovenskih medija''

Izgrađena je 1942. godine. U njoj prevladava rustikalni namještaj od punog drveta. Inače, vila služi za službena primanja, radne sastanke te svečane ručkove i večere. To je, kažu u Uredu Predsjednice, dio obećanja da će se približiti građanima.

"Već zadnjih mjesec dana odgovorni ljudi u gradu sa suradnicima predsjednice rade na proširenju djela adventa na Vilu Weiss. Ako bude zanimljivo, radit ćemo i druge godine, ako ne bude, onda nećemo raditi druge godine. Ja se nadam da će biti dobro", poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.