Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za učenike i studente

Nova strategija u ZET-u: Nagradnom igrom protiv švercanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S početkom nove školske godine i ZET je uvidio priliku kako primamiti učenike i studente na korištenje godišnje karte.

Ono što ZET-u ne mogu osigurati 'povoljne' cijene karata, ukinuta usluga kupnje karata javnog prijevoza putem SMS-a te u konačnici i kontrolori, možda može nagradna igra.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

>> Bandić: Uskoro niže cijene ZET-a i parkiranja

S početkom od ovog ponedjeljka pa sve do kraja studenoga, traje nagradna igra ZET-a za učenike i redovne studente, koji se odluče na kupnju godišnje pretplatničke karte.

Kupnjom iste, učenici i studenti automatski sudjeluju u navedenoj nagradnoj igri, a sve što trebaju napraviti jest koristiti je prilikom vožnje u javnom gradskom prijevozu. 'Svaka ispravna registracija na uređaju za registraciju i poništavanje karata bit će automatski evidentiran a te zabilježena kao jedan ulazak u nagradnu igru', ističu na stranicama ZET-a.

Glavne nagrade te igre su prijenosno računalo te četiri tablet uređaja. Od ostalih nagrada, tu je još 12 Samsungovih mobitela te 20 knjiga. Izvlačenje dobitnika održat će se svakih 7 dana, uz pomoć računala.

U ZET-u ističu kako se učenici i redovni studenti odabirom godišnje pretplatničke karte mogu voziti neograničeno za samo 3,30 kuna dnevno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene