Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Interna istraga se nastavlja

DORH ispitao bivšeg načelnika krim policije: "Zvali su me vezano za rekonstrukciju spisa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zgradi Državnog odvjetništva nastavljaju se ispitivanja vezana za internu istragu zbog nestalog spisa o probijanju tajnih mjera iz slučaja elitne prostitucije 2011. godine.

Kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov, na ispitivanje je jutros stigao Vitomir Bijelić, bivši načelnik Uprave kriminalističke policije.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku

Nakon ispitivanja Bijelić je samo kratko izjavio: "Zvali su me vezano za rekonstrukciju spisa, znate da vam ništa ne mogu reći..."

Rekostrukcija spisa pri kraju

Podsjetimo, glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić jučer je izjavio da je rekonstrukcija nestalog spisa, vezanog za curenje informacija u istrazi o elitnoj prostituciji iz 2011. godine, pri kraju.

U utorak su izjave o nestalom spisu u sjedištu DORH-a, među ostalima, dali i Brkić, tadašnja općinska državna odvjetnica Željka Pokupec te šef riječkog PNUSKOK-a Božo Barbarić. Taj je policajac 2011. sastavio dokumente u kojima stoji da su Brkića dvoje osumnjičenika u istrazi o prostituciji prokazali kao krticu, iako svoje tvrdnje naknadno nisu ponovili pred istražnim sucem koji je tada vodio istragu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene