Gledatelji putem posebne aplikacije na portalu DNEVNIK.hr mogu prijaviti probleme koji ih muče, a reporteri Nove TV istražit će ih i snimiti priču o njima u novoj rubrici "Vaš glas".


Nitko svoje sredine ne poznaje bolje od njezinih stanovnika, pa tako nitko ne zna bolje od njih koji su to problemi s kojima se svakodnevno susreću u svojim gradovima, mjestima i selima.

Najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj – Dnevnik Nove TV – u sklopu nove rubrike "Vaš glas" daje priliku građanima da izraze što ih muči te ukažu na goruća pitanja u svojim zajednicama.

Vezani članci Goran Selanec, ustavni sudac - 3 Koje su posljedice dokumenta Vrhovnog suda koji je izašao u javnost? Ustavni sudac objašnjava što to znači za pravo na pobačaj 1. maj na Maksimiru Kakvo će vrijeme biti na Praznik rada: Ujutro još nešto sunca, ali poslije stižu problemi

Svoje priče i probleme mogu prijaviti putem posebne web-aplikacije na portalu DNEVNIK.hr, a reporteri Dnevnika Nove TV zaputit će se u različite krajeve Hrvatske kako bi ih istražili, doznali što o njima misle odgovorni te pomogli u njihovu rješavanju.

Priče s terena na koje su ukazali gledatelji u Dnevniku Nove TV svakoga tjedna donosit će Romina Knežić. Uz to, komentari koje su prijavili putem aplikacije svakodnevno će se prikazivati na portalu DNEVNIK.hr, a moći će se podijeliti i na društvenim mrežama.

Ako nam želite poslati svoju priču, možete to napraviti putem aplikacije Vaš glas.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju