Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova Roto trgovina

Nova Roto trgovina u zapadnom dijelu Zagreba

PR
PR Foto: PR
Sve ljubitelje finih pića s adresom u zapadnom dijelu grada Zagreba sigurno će razveseliti informacija da je Roto svijet pića stigao u Oranice, na adresu Oranice 104.

U jedinstvenom prodajnom prostoru koji se nalazi nudimo atraktivan asortiman i poklon ponudu najboljih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva, raznih sokova, a tu su i svi dodaci potrebni za svaku zabavu – začini za gin&tonic, koktel asortiman, grickalice, sladoled i čaše. Osim toga, u prostoru se nalazi i rashladna komora gdje kupci mogu preuzeti svoja ohlađena pića za svaku priliku, a u ponudi trgovine imamo i led u vrećama za svaki roštilj ili zabavu. Po završetku zabava i proslava nepotrošene količine mogu se vratiti. Uskoro će u trgovini biti aktivna i Wolt usluga.

PR PR Foto: PR

Nova trgovina pića na Oranicama nastavak je širenja Roto maloprodajne mreže kojom želimo kupcima pružiti široki asortiman svih vrsta pića i najbržu uslugu. Novootvorena trgovina prostire se na više od 200m2, a uređena je u skladu s konceptom ''Zabava je ozbiljan posao'' čiji je cilj prostor oplemeniti modernim, urbanim elementima i stvaranjem ugodne atmosfere pri kupnji pića za sve prilike.

Prostor je jasno segmentiran na zone koje nude širok asortiman artikala potrebnih za proslave u različitim prigodama, a uz ugodnu i jednostavnu kupnju, interijer nudi jedinstven doživljaj pri kupnji i poziva kupca na istraživanje.

PR PR Foto: PR

Široka ponuda pića, diskontne cijene, top akcije i brza usluga bit će i izvrstan izbor za sve ugostitelje koji će u diskontu, osim pića, moći kupiti i profesionalnu opremu za čišćenje, čaše te dodatni asortiman koji je potreban svakom ugostiteljskom objektu.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 07:30 – 21:00, petkom i subotom od 07:30 – 22:00, a nedjeljom od 09:00 – 13:00.

Imamo odgovore na sva vaša tekuća pitanja, dobro nam došli!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene