Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prema redovitom redu letenja

Normaliziran zračni promet u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi zrakoplovi Croatia airlinesa danas prometuju prema redovitom redu letenja.

Danas je zračni promet u Hrvatskoj normaliziran nakon što su jučer zbog širenja oblaka vulkanske prašine bile zatvorene zračne luke z Splitu i Zadru.U 7 sati po svim zrakoplovno-meteorološkim podacima stanje je povoljno, oblak vulkanske prašine kreće se prema istoku, navodi se u priopćenju Hrvatske kontrola zračne plovidbe. Ovakva situacija se očekuje i poslije 14 sati, navodi HKPZ koji će o eventualnim promjenama statusa zračnog prostora RH izvijestiti javnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poslije šestodnevnog prekida Croatia Airlines: Od sutra svi letovi po planu Slika nije dostupna Oblak pepela Otkazani letovi prema zapadnoj i sjevernoj Europi

>> Otkazani svi letovi u zračnoj luci u Lisabonu

>> Islandski vulkan ponovno intenzivno izbacuje pepeo

Iz Croatia airlinesa izvještavaju kako svi putnici koji su trebali putovati na letovima koji su jučer otkazani, imaju pravo na promjenu datuma putovanja ili povrat novca. Jučerašnja zabrana letenja donesena je sukladno zahtjevima i instrukcijama Eurocontrola i obveznoj proceduri uz obradu zrakoplovno-meteoroloških izvješća. Otkazani su bili letovi Croatia Airlinesa za Split i Zadar. Ograničenje se nije odnosilo na manje zrakoplove, vojne zrakoplove i zrakoplove u nuždi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene