Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izjavio je danas u Zagrebu da je izjava koju je dala premijerka Jadranka Kosor povodom imenovanja novih ministara prije mjesec dana da će ih svakoga mjeseca evaluirati bila na tragu standarda ponašanja i izjava HDZ-ovih političara u proteklih 20 godina.


'Mislim da je ta njezina izjava bila na tragu standarda ponašanja i izjava HDZ-ovih političara u proteklih 20 godina. Dakle, pričaj, pričaj, pričaj, pričaj - tako i tako sutra nitko to neće mjeriti, pamtiti ni sankcionirati', rekao je Čačić.

Vezani članci Slika nije dostupna 'MUP vrši medijsku manipulaciju jer je policajac trčkarao' Slika nije dostupna HNS: Na izborima ostvareni svi strateški ciljevi te stranke

To je ujedno bio i njegov odgovor na pitanje novinara da iznese svoju ocjenu novih ministara, a posebice potpredsjednika Vlade zaduženog za investicije Domagoja Miloševića, povodom mjesec dana koliko je prošlo od njihova imenovanja i najave Kosor da će ih svakoga mjeseca evaluirati.

'Naravno da Milošević nije ni mogao ništa napraviti u mjesec dana niti to itko razuman nije mogao od njega očekivati, a ja sebe držim razumnim. Ako u okviru tri mjeseca potpredsjednik Vlade Milošević bude u stanju pokazati išta, ja ću biti vrlo zadovoljan', kazao je Čačić.

'Ako od cijelog spektra koji je vlada usvojila, koji sam ja početkom prošle godine u javnosti iznio, a to je otprilike 15 milijardi eura investicionog potencijala..., ako od toga 0.5 posto uđe u privredne tokove zemlje smatrat ću da je to gornji domet rezultata ove vlade. Tim tempom za 200 godina ispunit ćemo cilj koji si je vlada zadala', rekao je Čačić. (Hina)