Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čačić komentirao Jadranku Kosor

'Njena izjava je na tragu standarda HDZ-ovih političara proteklih 20 godina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izjavio je danas u Zagrebu da je izjava koju je dala premijerka Jadranka Kosor povodom imenovanja novih ministara prije mjesec dana da će ih svakoga mjeseca evaluirati bila na tragu standarda ponašanja i izjava HDZ-ovih političara u proteklih 20 godina.

'Mislim da je ta njezina izjava bila na tragu standarda ponašanja i izjava HDZ-ovih političara u proteklih 20 godina. Dakle, pričaj, pričaj, pričaj, pričaj - tako i tako sutra nitko to neće mjeriti, pamtiti ni sankcionirati', rekao je Čačić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čačić i dalje o napadu na Čičin-Šain 'MUP vrši medijsku manipulaciju jer je policajac trčkarao' Slika nije dostupna 'Nije bilo jednostavno' HNS: Na izborima ostvareni svi strateški ciljevi te stranke

To je ujedno bio i njegov odgovor na pitanje novinara da iznese svoju ocjenu novih ministara, a posebice potpredsjednika Vlade zaduženog za investicije Domagoja Miloševića, povodom mjesec dana koliko je prošlo od njihova imenovanja i najave Kosor da će ih svakoga mjeseca evaluirati.

'Naravno da Milošević nije ni mogao ništa napraviti u mjesec dana niti to itko razuman nije mogao od njega očekivati, a ja sebe držim razumnim. Ako u okviru tri mjeseca potpredsjednik Vlade Milošević bude u stanju pokazati išta, ja ću biti vrlo zadovoljan', kazao je Čačić.

'Ako od cijelog spektra koji je vlada usvojila, koji sam ja početkom prošle godine u javnosti iznio, a to je otprilike 15 milijardi eura investicionog potencijala..., ako od toga 0.5 posto uđe u privredne tokove zemlje smatrat ću da je to gornji domet rezultata ove vlade. Tim tempom za 200 godina ispunit ćemo cilj koji si je vlada zadala', rekao je Čačić. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene