Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan zone građenja

Njavro izgradio vikendicu na poljoprivrednom zemljištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đuro Navro na Rabu je sagradio impresivnu vikendicu koja je građena na poljoprivrednom zemljištu koje je ostalo izvan zone građenja.

Vikendica bivšeg savjetnika predsjednika Hrvatske za gospodarstvo prostire se na 184 četvorna metra, piše Jutarnji list. Vlasnik zemljišta i kuće je tvrtka Mate d.o.o. koja glasi na Njavrinu ženu Vesnu, a građevinska dozvola izdana je na gospodarski objekt. Iako je Njavro tražio građevinsku dozvolu za objekt veličine 80 kvadrata, sagradio je kuću od 256 kvadrata za koju tvrdi da zapravo ima 100 kvadrata.

Pročitajte i ovo Vili Beroš - 2 Brodica hitne pomoći Ministar Beroš o nesreći s Raba: "Poslali smo upite, poslat ćemo i inspekciju" Smrt na Rabu - 1 Tko je odgovoran? Muškarac preminuo na Rabu: "To se ne smije događati, ljudi su zvali brodicu..."

Najnevjerojatnija činjenica u cijeloj priči jest, piše Jutarnji list, da je Njavro hacijendu vrijednu 500.000 eura, podigao na zemljištu preko kojeg treba proći trasa državne ceste, što drugim riječima znači da dozvolu za gradnju nikako nije smio dobiti.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene