Obavijesti Video Pretražite Navigacija
s visine od 15 metara

Drama na rtu Kamenjak! Skakala u more i zadobila teške ozljede, policija poslala posebno upozorenje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Istarska policija izvijestila je o nezgodi koja se dogodila Nizozemki na rtu Kamenjak. Skakala je u more i zadobila teške tjelesne ozljede.

Teško je stradala 39-godišnja Nizozemka na rtu Kamenjak. S visine od 15 metara skočila je u more, ali je izgubila pravac skoka.

Zbog nepravilnog skakanja leđima je udarila u more, izvijestila je istarska policija o nesretnom događaju koji se dogodio u ponedjeljak oko 16 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija panika na letu Drama na nebu: Pilot otišao na WC i nije se vratio, avion je jurio 900 kilometara na sat!

Kupači koji su tamo bili smjestili su je u plovilo i prevezli do obale. Odvezena je u pulsku bolnicu, a tamo su okvalificirali teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija smrtonosno trovanje Progovorila žena čiji je ručak ubio troje ljudi, otkriveni jezivi detalji sa zidova kuće: "Bilo je uznemirujuće"

"Kako bi se izbjegli ovakvi tragični događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u more s većih visina niti tamo gdje ne znaju točnu dubinu mora. Isto tako, ne preporučuje se skakanje sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje na tim mjestima zabranjeno", upozorila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene