Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije dobio podršku

Upravno vijeće KBC-a Sestara milosrdnica poništilo natječaj za ravnatelja bolnice

KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 1
KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 3 KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
Poništen je natječaj za ravnatelja bolnice KBC Sestre milosrdnice nakon što nitko od troje kandidata nije dobio dovoljan broj glasova. Slijedi novi natječaj, a do izbora novog ravnatelja na čelu će ostati stari.

Upravno vijeće Kliničkoga bolničkog centra Sestre milosrdnice u Zagrebu na sjednici održanoj u ponedjeljak odlučilo je poništiti natječaj za ravnatelja bolnice jer nijedan od kandidata nije dobio dovoljan broj glasova, priopćeno je večeras iz bolnice.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Nakon izbora Tomašević o Grmoji kao mandataru: "Mi nismo ti koji postavljaju uvjete" Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

Na natječaj se javilo troje kandidata, ali nijedan od njih nije dobio dovoljan broj glasova za izbor za ravnatelja. Upravno vijeće raspisat će novi natječaj u zakonskom roku, navodi se u priopćenju.

Dodaje se da će sadašnji ravnatelj prof. dr. sc. Mario Zovak nastaviti obnašati tu dužnost do izbora novog ravnatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene