Nikola Grmoja, Tomislav Tomašević
Nikola Grmoja, Tomislav Tomašević Foto: PIXSELL/Pixsell

Grmoja se na Twitteru požalio kako mu je Tomislav Tomašević poručio da će "platiti" zbog nastupa na N1 televiziji kada je izjavio da platforma Možemo! "treba još političkog iskustva, ali sada su zeleni".


Mostov Nikola Grmoja na svojem je Twitteru objavio kako je pri dolasku na konstituirajuću sjednicu Sabora primio prijetnje od Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo.

Vezani članci Nikola Grmoja Grmoja u Sisku: "Most će predlagati konstruktivna rješenja za županiju" Tomislav Tomašević - 2 Možemo: "Vlada se za školsku godinu pripremila poput najgoreg učenika"

Piše kako mu je Tomašević rekao da će "platiti" zbog svojeg nastupa na N1 televiziji u utorak kada je rekao da je koalicija okupljena oko Možemo "nezrela politička opcija".

"Došao sam optimistično i u dobrom raspoloženju na konstituirajuću sjednicu, ali odmah na početku prijetnje od Tomaševića i Možemo! Kaže mi na ulazu da ću platiti zbog nastupa na N1. Izgleda da bi ovi iz Štaba određivali što tko smije govoriti! Neće ići", napisao je Grmoja na Twitteru.

Dan ranije u razgovoru za N1 Grmoja je komentirao je najave o rušenju Milana Bandića u Zagrebu. 

"Ako Možemo budu rušili Bandića, neće biti dobro. Oni trebaju još puno političkog iskustva, ali sada su zeleni. Mi smo 2015. bili neiskusni, činili smo greške, ali sada imamo kapacitete za promjene u državi, ali i u Zagrebu. Nas muče slatke brige, svi kandidati u zagrebačkim jedinicama imaju kapaciteta da napadnu Zagreb", rekao je Grmoja.

Tomašević: "Nije bilo nikakve prijetnje"

I prozvani Tomislav Tomašević dao je izjavu u vezi s Grmojinim optužbama te je rekao kako nije bilo nikakve prijetnje.

"Bilo je to neko podbadanje u šali na koju se on i nasmijao. Nisam mu rekao 'platit ćeš'. Ako je on to shvatio kao prijetnju, ja mu se ispričavam, ali mi to nije bila namjera. Ako mu je to doista prijetnja, neka ju prijavi policiji. Rekao sam mu da će biti reakcije na napade koje je iznio na N1 iz perspektive da se Most postavlja kao akter za rušenje Bandića, a kad su imali 10 zastupnika u Saboru, nisu uspjeli ući ni u gradsku Skupštinu i dva puta su HDZ doveli na vlast", kaže Tomašević.

"Grmoja i ja komuniciramo zafrkantski, ovo doista nije bilo ništa zlonamjerno, ali on sad traži medijsku pozornost. Nije to bio nikakav fajt", zaključuje Tomašević.